Breaking News: CM Punk напусна WWE!

No Comments



 CM Punk се срещна с управителите на компанията по време на Monday Night Raw и ги информира, че си взема почивка. Неговият договор изтича през месец Юли и имаше големи вероятности, той да напусне това Лято. Говори се, че той напуска не заради травми и контузии, а защото просто не е щастлив с развитието на героят му.
 Punk трябваше да се бие с Triple H на WrestleMania 30, но той бе премахнат от събитието, както и от всички други събития. На скоро той каза, че една от мечтите му е да бъда в главният мач на WrestleMania, но миналата седмица той разбра, че ако участва в мач, това няма да бъде главният. Също така той е много ядосан, че WWE връща звезди, които участват само в някои издания (The Rock, Batista, Brock Lesnar) и да дават на тях главните мачове, а не на хората, които се трудят цяла година за това.
 CM Punk трябваше да се бие срещу Antonio Cesaro в RAW или SmackDown тази седмица, като загуби с помощта на Kane, но това така и не се случи, след като той не беше дори backstage в едно от предаванията.
 През годините той имаше няколко контузии и беше много недоволен от компанията. Изглежда той няма да бъде повече звезда в WWE!

back to top