ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА САЙТА!

No Comments


Здравейте,фенове на блога!Както някой от вас знаят на 16 Юни нашият сайт навършва 1 година и сме пълни с изненади близкият месец.Поради лични причини ще отпразнуваме рожденият ден на сайта на 17,защото бях подготвил много неща за вас и предпочитам да ви ги покажа.На 16 Юни просто ще съм извън града и няма да имам достъп до сайта,но така стига сме говорили за това.Сега ще ви разкрия първата ни изненада,която е по случай нашият рожден ден (а повярвайте има още много такива).

Вече имаме нова секция "Гледай WWE!Сега".Преди ви казвахме да си теглите WWE,но вече не е нужно,защото в тази секция всяка седмица ще качваме шоутата: Raw,SmackDown,Main Event,NXT и Superstars,както и турнирите.Всяка седмица секцията ще се обновява и шоутата ще бъдат само за нея.Тоест няма да можете да хванете шоутата от миналата седмица!

Надяваме се да ви харесва!Гледайте WWE!Сега!Вече не е нужно да теглите нищо,достатъчно е да влезете в сайта и да гледате!

По-добро качество:

Ако искате да гледате в по-добро качество: 480p,720p (HD),то просто цъкате в десният горен ъгъл и си избирате съответното качество.За да гледате на по-голям екран просто цъкнете на лентата.

back to top