СЪОБЩЕНИЕ!

3 comments

  В това съобщение ще обсъдим състоянието на сайта, правилата в него и няколко новини!

  Много от вас започнаха да нареждат на авторите в сайта да пишат по повече новини и им даваха съвети, като ни съпоставяха с други български сайтове за кеч. Искаме да им кажем, че щом те са доволни от тях, може въобще да не влизат тук и само да пускат безсмислени коментари от типа "Ето този сайт /линк/ е по-добър"  и други.
 Имам специални секции, в който е обяснено къде и как може да гледате WWE, затова моля не пишете коментари за това къде да го гледате, защото ние ясно сме ви обяснили.
 Също така искаме да ви помолим да пишете на български език (кирилица), а не на латинеца, защото все пак сме в България. А и това придава по-хубава образност на сайта.
 Съобщението, което ще направим е, че връщаме TNA BG Blog, където всеки ден ще има новини, а всеки Петък ще качваме ImpactWrestling + Турнирите им. Това го правим точно на време за LockDown, защото само преди година по същото време стартирахме TNA сайта. Сайтът ще е активен от 15.02.2014 година и на него ще гледате БЕЗПЛАТНО TNA.

 От екипа на WWE BG Blog,
 14.02.2014

3 коментара

Аз много харесвам този сайт. Ако има хора който да съпоставят сайтовете и да четът това искам да им кажа че всеки един от тях си има мнение за тва кой сайт е по добър и т.н. Ако съвсем случайно искат да споделят мнение нека не е на коментар в дадения сайт който искат да злепоставят защото като кажете че даден друг блог или сайт е по "добър" то просто не си споделяйте шибаното мнение на коментари ами просто може да спрете да влизате

Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

back to top