Изявление от екипа на WWE BG Blog!

No Comments


   Привет!
     Това е екипът на един от малкото български блогове за WWE, а именно WWE BG Blog. С това изявление искаме да ви адресираме за някой неща и да отговорим на някой от вашите въпроси като проблемите ви с шоутата на живо, шоутата на запис, играта с прогнозите и още.
Надявам се с това да ви помогнем и очаквайте още промени около блога скоро...

 
  За предаванията на живо:

   До сега ние слагахме отделни връзки за гледанията на живи предавания като RAW, Main Event, NXT & WWE Special Events. Вече измислихме много по-лесен и удобен начин. WWE BG Blog донесе при вас The WWE Network. Тъй като знаете, че телевизията на компанията е достъпна само за САЩ, решихме и вие да имате възможността за гледане на тази 24/7 телевизия. Единственото, което трябва да направите е да отидете в секцията "НА ЖИВО", там винаги ще върви WWE Network без прекъсване. За да разберете какво дават в момента и какво следва, ние ще ви споделяме и програмата за телевизията.
 Ако срещнете проблеми ще ви помолим да ги оставите като коментар или в чат кутията ни.


За играта с прогнозите:

  Миналата година, точно по-същото време решихме да създадем игра, в която вие да правите прогнози за предстоящите турнири на WWE като накрая потребителя с най-много точки печели играта в първи етап. Махнахме играта, защото когато я стартирахме много от вас бяха дали прогнози, но не бяха оставили никакво име, а ви предупредихме, че прогнози от анонимни потребители без обратна връзка няма да се четат. Също така интересът към играта не беше голям и участваха прекалено малко души за да стане наистина интересно. Да не забравим, че имаше оплаквания от потребители, който не са правили собствени прогнози, а просто са копирали по-горните в коментара.
 За сега не мислим да върнем играта, но не я отписваме напълно. Не се знае какво може да излезе и отново да я сложим в сайта си. Затова стойте на близо.


За шоутата на запис в "Гледай WWE! Сега!"

  От тук може би идват и най-многото оплаквания. Искаме първо да ви съобщим отново, че тази секция се обновява всяка седмица и не можете да гледате предавания от преди месец, защото секцията е предназначена за период от 7 дни и след това се обновява. Веднага щом излязат шоутата в хубаво качество на запис, ние ги качваме. Понякога това може да отнеме време, затова ви молим да не се оплаквате веднага, когато ги няма а да почакате. Също така понякога стават и технически проблеми в самият сайт, който ги качваме и видеотата блокирват. Това не е по наша вина и няма какво да сторим за жалост. Ако толкова много искате да гледате това определено шоу винаги можете да го изтеглите. Или направо можете да гледате шоутата на живо както ви споменахме за да избегнете подобни ситуации.


За правилата в сайта:

 Изглежда много от вас си мислят, че в този сайт няма правила - но това не е така. Едно от най-големите правила, за което ви молим е да пишете на кирилица, а не на латинеца. Защото, когато пишете на латинеца, един вид "загрозявате" сайта. Подобни коментари биват изтрити. Това най-често се случва, когато вие давате прогнозите си за даден турнир. Също така безсмислени коментари и коментари с обиди към екипа или някой друг от читателите не се допускат и биват изтрити.


 Още...

   Също много хора искат да се включат в екипа ни или да ни зададат въпрос или просто идея. Можете да го направите чрез обратните връзки, който са дадени в новата ни секция. Очакваме вашите идеи, запитвания и молби на посочените адреси.

 Надяваме се, че сме били полезни.
 Приятен ден,
 Екипът на WWE BG Blog


back to top